Ainekset (4 annosta):
300 g broilerinfilesuikaleita, tuttavallisemmin kanasotkua
Marinadi:
- ½ tl suolaa
- noin maustemitta mustapippuria
- 1 rkl rypsi- tai rapsiöljyä
- 1 tl sokeria, tässä intiaanisokeria
- 1 rkl valko- tai omenaviinietikkaa
Kana laitetaan marinoitumaan viimeistään pari tuntia ennen ruuanlaittoa. Siinä kaikki ainekset vain sekoitetaan kanan sekaan.
- lisukkeena 300 g pastaa, tässä gnocchia
Pasta laitetaan kiehuvaan veteen ja annetaan kiehua 12 minuuttia.
- 2 avokadoa
- 200 g kirsikkatomaatteja tai pieniä tomaatteja
- 1 rkl vihreää pestoa
Kun keitetystä pastasta on kaadettu vesi pois, voi sen sekaan kipata paistetun kanan. Siihen päälle laitetaan suupaloiksi pilkotut avokadot ja tomaatit.
Pesto mitataan vielä sekaan ja sekoitetaan kaikki. Ruoka on valmista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti